coffee shop and afterwork bar

 

I november 2015 åpnet vi dørene til Brick Lane Café. Siden den dag har vi tilpasset vår service, våre produkter og priser slik at vi kan gi Helsfyrs fantastiske nabolag den perfekte bar. 

 Vi tilbyr det vanlige kafè-tilbudet, med deilige espressodrikker og hjemmelagde søtsaker og snacks. Det nyeste tilbudet av varme Thai-retter har blitt så populært at det har blitt et fast innslag i vårt permanente utvalg av mat. Sammen med ferske baguetter, wraps og salater, har vi mye å tilby hvis du føler deg sulten.

 Uansett hvilket tidspunkt du kikker innom cafèen så er det alltid en mulighet for å ta en iskald øl eller et glass fin fransk Chardonnay. Hvis du heller skulle ønske en god gin og tonic eller en espresso martini, ja da er du heldig, for dette er også alltid tilgjengelig i kaféen. 

Fredagskveldene er derimot spesielle.  Da åpner vi den hemmelige døren til vår velfylte cocktailbar. Fra kl 15:00 har vi utstyrt baren med glade og profesjonelle bartendere som søker å forvandle din vanlige afterwork-drink til noe du kommer til å drømme om i hele neste uke.

 Kom innom og si hei når du vil, om det skulle være en cappuccino eller en kald øl. Vi setter pris på ditt selskap, og ser frem mot både å møte naboer og å bidra til å skape et fortreffelig nabolag.

Vennlig hilsen, Patrik og Adam.


OPENING HOURS

Mandag - torsdag........07:45 - 18:00

Fredag........................07:45 - 23:00ish

Lørdag........................STENGT

Søndag.......................STENGT

NOTE: Vi er åpne for alle Vålerenga fotballkamper på den lokale stadion.

RING KAFÉEN.................+47 472 76 986

Hvis det ikke skulle være noe svar å få, kan du også sende oss en tekstmelding til samme nummer. Den svarer vi på så snart vi kan.


REVIEWS

We had a great lunch @ Brick Lane today! My first visit, but definitely not my last. Going to bring my friends & colleagues there for parties! Thanks for good food, coffee, chat, and good customer service!
— Nina Mtjohei, March 1st
A great bar, perfectly located in my neighbourhood.
Friendly staff and great cocktails . Will definitely revisit.
— Tove Brubak, January 16th
Favorite coffee shop in Oslo, nearby my school... Awesome interior, awesome people!
— Jonathan Link Selnes, February 2nd
Good food for reasonable price. Impeccable service.
— Leif Ketil Solberg, January 16th

FOLLOW US ON FACEBOOK

Oppdatert informasjon finner du på Brick Lane sin Facebook-side, så gi oss gjerne en "Like" og hjelp oss å nå ut til flere.

Hver gang du skriver en vurdering, en kommentar, eller deler nyheter, så hjelper du til å spre ryktet om vår lille virksomhet.

Det er mange måter å nå oss på, og direkte meldinger i Messenger via Facebook funker godt. Det liker vi!

  

 


RESERVATIONS

Vi tar gjerne imot bordbestilling, i tillegg til å kunne holde av deler av baren eller kafeen.

Det er viktig for oss at alle finner seg til rette, så vær vennlig å fyll ut bestillingsskjemaet om du skulle ønske å reservere et bord eller flere. 

DET RASKE OG ENKLE KONTAKTSKJEMAET

Interessert i *

FOOD MENU


SHOP ADDRESS

 

Brick Lane Café

C/O Liquid Engineers AS

Grensesvingen 7

0661 Oslo

Norway