got the booze, but nothing ELSe? Here comes the "everything else"

De siste 12 månedene har vi i all hemmelighet prøvd ut en hjemleveringstjeneste, som vil være tilgjengelig fra mai/juni 2016.

 

Vi vet det er mange der hjemme som brenner etter selv å kunne lage gode og spennende cocktails på sine hjemmefester, men mangler det lille ekstra for å få det til. 

Du har kanskje vodka, gin og rom, men hva med den ferskpressede sitronjuicen, eller den hjemmelagde ingefærsirupen? Hvor får man få tak i god mynte? Hva med cocktailshakeren og all isen? Og ikke minst, hva med oppskriftene eller en video som forklarer hvordan du skal gjøre det?

DRINK IN A BOX kommer til å være alt du trenger, levert rett hjem på døren, slik at nettopp du kan være den flinke bartenderen på dine fester. Hver eske vil inneholde nok ingredienser til å lage 16 nydelige cocktails. 

Bare følg oppskriften og se videoen, så kan du riste det, lage det, elske det.. Natten lang!


KICKSTARTER CAMPAIGN

Vi er kjempeglade for å kunngjøre at vi vil ha en 30 dagers KickStarter-kampanje som et forsøk på å øke midlene vi trenger for å løfte dette prosjektet fra bakken.

Det blir en fantastisk mulighet til å få spesielle tilbud før alle andre, fantastiske belønninger og ikke minst muligheten til å bli en del av det å endre en nasjons drikkekultur. Følg med her for mer informasjon snart.DIGITALe DESIGN 

En sniktitt på hvordan esken vil se ut. 

Interessert i å vite mer om Drink In A Box?

Kontakt oss, vi vil gjerne snakke om det!